Elke aankoop van een toegangsticket geeft toegang tot het Regionaal Archeologisch Museum (RAM), het Apotheekmuseum en de Kerkschatten van Sint-Catharina, tenzij door omstandigheden anders aangegeven (opbouw expo's, coronarestricties,...). Toegangstickets zijn met andere woorden altijd combitickets. Ze zijn enkel en alleen verkrijgbaar bij de balie van het museum/dienst Toerisme op Markt 45 te Maaseik.

Prijzen combiticket RAM - Apotheekmuseum - Kerkschatten van Sint-Catharina:

  • volwassenen : € 6
  • groepen (+8 pers), 65+, studenten: € 5
  • jongeren (8-18 jaar) : € 2
  • kinderen (-8 jaar): gratis
  • inwoners van Maaseik, Neeroeteren en Opoeteren, houders van de Belgische museumpas, lerarenkaart en ICOM-leden: gratis
  • personen met een beperking: € 5 (houders van een begeleiderspas van de Provincie Limburg betalen € 5, de eerste noodzakelijke begeleider heeft gratis toegang)

Tickets zijn enkel te verkrijgen aan de balie van de toeristische dienst, tevens ook de inkom van het Apotheekmuseum en het Regionaal Archeologisch Museum. 

Het Combiticket: bezoek vijf musea in de regio tegen een aantrekkelijke korting! Onze streek is rijk aan geschiedenis. Als regionaal museum vinden we het belangrijk dat je dit verleden van onze streek kunt ontdekken en dat aan een interessant tarief! Wanneer je een ticket koopt voor de Musea Maaseik ontvang je daarom vanaf 2023 het 'Combiticket', waarmee je eenmalig vijf andere musea kunt bezoeken voor de helft van de daar geldende entreeprijs. Deelnemende musea zijn: Museum Thorn, Maas Binnenvaartmuseum Maasbracht, Streekmuseum Stevensweert Ohé en Laak, Museum van de Vrouw Echt en Museum-Schatkamer 't Stift, Susteren

 

Onthaal visit maaseik, musea maaseik