Erfgoed - Knutselen - Kleuters? Een prachtige combo als je het ons vraagt! Heeft jouw kind vaak zin om te knutselen, maar weet je niet waar te beginnen? Kom deze Erfgoeddag gezellig met het hele gezin naar een workshop van Congé Bricolé,... in de unieke setting van de Musea Maaseik!

Erfgoeddag staat dit jaar in het teken van 'thuis'. Zondag 21 april nemen de jongste bezoekertjes aan de Musea Maaseik een creatieve duik in het thema wonen door de eeuwen heen!

In het Regionaal Archeologisch Museum ontdekken jullie de hut uit de prehistorie, het eerste boerderijtje uit de steentijd en de Romeinse villa. Zo maakt jouw kleuter op een laagdrempelige manier voor het eerst kennis met het museum en geschiedenis! Hierna gaan jullie samen aan de slag in een leuke workshop. Knutsel samen met niemand minder dan Line van Congé Bricolé jullie eigen huisje met tuin! Een workshop vol inspiratie, want onze knutseltafel staat letterlijk tussen de archeologische vondsten in het museum.

Congé Bricolé: die naam heb je als jonge ouder op Instagram zeker al voorbij zien komen. Line leidt dan ook de leukste creatieve club van het land! Met Congé Bricolé stimuleert ze (groot)ouders van jonge kinderen al spelend, creërend en ontdekkend samen te zijn. In deze workshop ga je samen met je kindje gezellig al knutselend aan de slag en tegelijkertijd leert Line je tips en tricks om later thuis deze creatieve momentjes samen te herbeleven.

Deze workshop is geschikt voor (groot)ouders met kleuters vanaf 3 jaar. Dit is een familieactiviteit, volwassen begeleiding is noodzakelijk (max. 2 kleuters/begeleider).

In onze club draait alles rond samen plezier maken. Reserveer even een momentje voor elkaar en leer al spelend bij. Zo maak je niet alleen mooie herinneringen, maar train je het creatief denken van je kind.
Line van Congé Bricolé

Vindt u dit interessant?

Share it here
Regionaal Archeologisch Museum Markt 45
3680 Maaseik Hoe geraak ik hier?

Momenteel zijn alle plaatsjes voor deze workshop reeds bezet. Ingeschreven, maar verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan kunnen wij hopelijk iemand blij maken op de wachtlijst. De workshops zijn dus volzet, maar je kan je wel nog altijd op de wachtlijst laten zetten, dan nemen we tijdig contact met je op wanneer er een plaatsje vrijkomt. 

De duo-workshop vindt twee keer plaats op volgende vaste tijdstippen:

- 14u00 – 15u00

- 15u30 – 16u30

Prijs

Met Erfgoeddag is deze exclusieve workshop helemaal gratis, wees er dus op tijd bij!